Ruud Veltenaar | filosoof - TEDx spreker - trendwatcher
Ruud Veltenaar is filosoof, succesvol spreker en trendwatcher. Jaarlijks verzorgt hij meer dan 200 lezingen, met een 9.1 als gemiddelde score. Ruud behoort tot de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers in de markt. Het ontdekken van nieuwe wegen naar een betere toekomst, vormt het centrum van zijn leven en werk.
Spreker, Trendwatcher, Ruud Veltenaar, Veltenaar, lezing, inspirator, inspiriment, keynote, key-note, futuroloog, toekomst, leiderschap, ondernemerschap, innovatie
8
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Inspirator van transformatie

Als filosoof, TED-spreker, trendwatcher, friskijker en SDG-diplomat, verzorgt Ruud Veltenaar lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld. Zijn positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, voorbeeldend leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten is uniek, aanstekelijk en verfrissend. Met bijna 300 inspirimenten en ruim 50 colleges per jaar en een gemiddelde beoordeling van 9+ voor inhoud en performance, behoort Ruud Veltenaar tot de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers in de markt.

Bestel nu zijn nieuwste boek en bestseller ‘Once Upon A Future: kies zelf je koers in de veranderende wereld’. Tot 1 februari as. met 50% korting als je de volgende promotiecode gebruikt: OUAFRVws

Masterlezingen of transformaties

Masterlezingen zijn fascinerende inspirimenten over onze wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving.

MEER TRANSFORMATIES
Sector Keynotes | Ruud Veltenaar

Keynotes zijn boeiende inspirimenten over de toekomst van meer dan 15 sectoren, met de mega trends en disrupties.

MEER SECTOREN
Werkvormen| Ruud-Veltenaar

Alle inspirimenten zijn unieke belevenissen, die verbazen, verwonderen en verwarren en worden in verschillende werkvormen aangeboden.

MEER WERKVORMEN
994.212

DEELNEMERS

8,82

BEOORDELING INHOUD (1-10)

9,02

BEOORDELING SPREKER (1-10)

4,91

ALGEMENE BEOORDELING (1-5)

(Voor het laatst bijgewerkt op 1 februari 2017)

Motto: “Wanneer heb ik voor het laatst, iets voor de eerste keer in mijn leven gedaan?”

“Ik heb zelden
gelijk, maar wel
vaak een punt.”

Quote van Martijn Aslander, ‘standup filosoof’

SPREKER-FILOSOOF

Bijna 600.000 ondernemers, leiders en professionals uit alle sectoren en windstreken bezochten mijn masterlezingen. Met een gemiddelde score van 9,1 voor inhoud en performance en bijna 250 lezingen per jaar, behoor ik tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in de markt.

TOP SPREKER

TRENDWATCHER

Als internationaal trendwatcher verschaf ik duidelijkheid over de toekomst en bied ik hoop op een betere wereld. Mijn keynotes over trends en ontwikkelingen, disruptieve technologie en de toekomst van 15 sectoren zijn actueel, inspirerend, confronterend en altijd een unieke belevenis.

TRENDWATCHER

VISIE OP DE TOEKOMST

We leven in een tijd van diepgaande verandering en ontwrichting en zijn beland op een markeerpunt in onze geschiedenis. Wat eindigt is een wereld met een economische elite, die ons hebben geleid naar een staat van georganiseerde onverantwoordelijkheid.

VISIE OP DE TOEKOMST

LAATSTE BLOGS