Energieke interactie


BuzzMaster-Meerkeuzevraag-ZWC-Ruud-Veltenaar

stemBUZZ zorgt voor energie-boost onder de deelnemers

Wil je een inspiriment met energieke interactie tijdens jouw bijeenkomst? stemBUZZ zorgt voor deze energie-boost! De smartphones of tablets van de deelnemers worden de stemkastjes van de toekomst. Met stemBUZZ betrek je de deelnemers actief bij hun toekomst.

Super side-kicks


BuzzMaster-Open-vraag-ZWC

stemBUZZ als regisseur van energie en interactie

De mogelijkheid bestaat ook om naast Ruud Veltenaar een ervaren side-kick als regisseur van energie en interactie in te zetten. De side-kick laat de deelnemers inloggen, kiest de meest interessante antwoorden, en haalt zo de beste vragen en ervaringen uit het publiek naar boven.

Actieve co-creators


BuzzMaster-Gewogen-stemmen-ZWC

Van passieve toehoorder naar actieve co-creator

Jouw publiek verandert van passieve toehoorder naar actieve co-creator. Met twee klikken op de smartphone zijn de deelnemers verbonden en wordt de input live getoond. Wil je ook energie en interactie tijdens je bijeenkomst? Zoek je ook een Buzz? Neem dan nu contact op!

Hoe werkt
stemBUZZ?

Twee klikken: iedereen verbonden

SUPER SIMPEL


Binnen twee klikken verbonden

stemBUZZ werkt heel simpel. Twee klikken op je smartphone en iedereen is verbonden. Binnen enkele milliseconden is de input van het publiek op het grote scherm te zien. Door deze snelheid zijn de mogelijkheden enorm.

SUPER FLEXIBEL


Alles is mogelijk

Meerkeuzevragen, open vragen stellen, je woonplaats op een kaart aangeven, een quiz spelen, een superbrainstorm met wordcloud houden en een netwerktool om de beste B2B matches te maken. Alles is mogelijk.

WERKT ALTIJD


Via 3G – 4G – 5G

Iedereen met een smartphone of tablet kan meedoen. Er hoeft geen app gedownload te worden en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kwaliteit van Wifi. Het werkt gewoon via 3-5G.