Ik houd er van wanneer alles van te voren goed geregeld is!

Onderstaand een overzicht van wensen en eisen voor een vlekkeloze uitvoering van mijn lezing, key-note en elk ander inspiriment.

Bij onduidelijkheid, vragen of bij behoefte aan een extra controle altijd minimaal een week van te voren even (laten) bellen met ons kantoor 076 886 05 25 of mobiel 0681 500 599.


RVA

1Ik maak altijd gebruik van mijn eigen Apple Mac Book Pro. Ik presenteer dus nooit vanaf een andere computer. Dit vanwege veelvuldig gebruik van video’s die op mijn Apple zijn gedownload.

 

2Belangrijk is dat mijn Apple voor me staat op de plek waar ik loop en presenteer, liefst op kleine (sta)tafel (dus niet ergens achteraf bij techniek of aan de zijkant van de bühne op een katheder).

 

3Naar de plek waar mijn Mac Book Pro staat moet een VGA of HDMI kabel, een geluidskabel en stroom gelegd worden. Indien mogelijk afgedekt met tape om struikelpartijen te voorkomen. Het is verstandig om naast een HDMI-kabel altijd een VGA-kabel als backup aan te leggen. Soms levert HDMI problemen op met geluid of intervenieert het met de presenter of andere hard- en software op de Apple.

 

4Ik neem zelf Apple adapters mee voor aansluiting op de beamer/projector via VGA of HDMI (of draadloos via Apple TV).

 

5Standaard zijn mijn presentaties in 16:9 formaat. 4:3 of 16:10 is ook mogelijk, mits minimaal één week voor de bijeenkomst per e-mail opgegeven.

 

6De voorkeur gaat uit naar een projectiescherm in 16:9 formaat (BxH in cm), bijvoorbeeld 4 bij 2,50 meter.

 

 

7Als microfoon werken we met een headset (liefst bevestigd achter twee oren) in plaats van een revermicrofoon (enig alternatief). Handmicrofoons zijn uitsluitend handig in het publiek en voor Ron Brandsteder of Henny Huisman. Interactie met een groot publiek werkt fijn met 1 of meerdere catchbox(en). U dient deze zelf te regelen.

 

8Een fles of karaf water met een glas is belangrijk en voorkomt een droge mond en stemproblemen.

 

9stemBUZZ: als er voor deze werkvorm is gekozen, dan dient opdrachtgever er voor te zorgen dat op locatie WIFI aanwezig is en bijvoorkeur dat ook 3G en 4G goed werken (krachtig signaal). stemBUZZ is de enige werkvorm waarbij toegang tot Internet nodig is.Reisinformatie:

Ik woon en werk in Londen en Amsterdam en vlieg meestal via Schiphol Amsterdam of London City Airport. Voor optredens in Nederland en België worden alleen de kilometers vanaf Amsterdam berekend, de overige reis- en verblijfskosten zijn voor mijn rekening, tenzij anders overeengekomen. Als ik ‘s ochtends voor 10:00 spreek, dan slaap ik altijd de avond voor de bijeenkomst in een (Airbnb) accommodatie op locatie. Te laat komen is namelijk geen optie!