19 apr Hoe duur is duurzaam (MVO)?

Duurzaam ondernemen is een absolute voorwaarde om je concurrentiepositie te behouden en te verstevigen. Maar hoe vind je de balans tussen economische prestaties en belangen op het gebied van maatschappij en milieu? Hoe krijg je werknemers, aandeelhouders, omwonenden, milieuactivisten en alle andere belanghebbenden op dezelfde gulden middenweg? En hoe meet je de impact en het rendement van bedrijfsactiviteiten?

‘Hoe duur is duurzaam?’ is deel II van de key-note ‘Groener wordt het niet” en toont hoe duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt en hoe je het rendement kunt meten. Het biedt praktische handvatten en tips hoe je duurzaam ondernemerschap met succes in de praktijk kunt brengen en daarbij worden de volgende vragen beantwoord:

  • Hoe organiseert u duurzaam ondernemen (MVO)?
  • Wat is de rol van leiderschap en strategie?
  • Wat zijn de financiële en sociale risico’s?

Dit onderdeel is boeiend en inspirerend voor iedereen die zich bewust is van de grote maatschappelijke en economische betekenis van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en deze vorm van ondernemerschap en bedrijfsvoering in de praktijk wil brengen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.