Inspirimenten: trends en ontwikkelingen met impact
Ruud Veltenaar verzorgt inspirerende masterlezingen, keynotes, workshops en colleges over een wereld in transformatie, op weg naar een volgende fase in onze beschaving.
Ruud, Ruud Veltenaar, Veltenaar, lezing, masterlezing, keynote, key-note, inspiriment, spreker, trendwatcher, futuroloog, transformatie wereld, toekomst, workshop, trends, ontwikkelingen, masterlezingen,
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,page-parent,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De focus van mijn inspirimenten ligt op de belangrijkste trends en ontwikkelingen die de wereld in sneltreinvaart transformeren naar een volgende fase in onze beschaving. Wat is de impact op onze welvaart en ons welzijn? Hoe ziet ons leven en werk er in de toekomst uit? En hoe maken we de toekomst manifest via onszelf en ons werk?

Mijn inspirimenten bieden duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Dat doe ik al meer dan 20 jaar via boeiende lezingen en colleges over de grote en diepgaande transformaties, via actuele keynotes over de toekomst van sectoren en via strategische workshops over de toekomst van bedrijven en instellingen.

Ruim 500.000 enthousiaste mensen uit alle sectoren en windstreken hebben mijn presentaties bijgewoond. Met ruim 200 inspirimenten per jaar en een gemiddelde score van 9,1 behoor ik tot de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers in de markt. Check hier mijn statistieken of de inhoudelijke reacties van deelnemers.

RVA

Masterlezingen zijn fascinerende, multimediale inspirimenten, met de focus op de mondiale megatrends en disruptieve ontwikkelingen, die onze business in rap tempo ontwricht en de wereld transformeert naar een volgende fase in onze beschaving.

Masterlezingen

Sector keynotes zijn boeiende, actuele en interactieve belevenissen over disruptieve technologie en de de toekomst van meer dan 15 sectoren en industrieën. Geen keynote is het zelfde, omdat actualiteit en jouw specifieke wensen mede bepalend zijn.

Keynotes

Strategische workshops helpen organisaties bij het anticiperen op de wereld van morgen met innovatief ondernemerschap en het identificeren van disrupties en nieuwe kansen waar nu niet over wordt nagedacht.

Workshop toekomst

Het beste uit twee werelden. Een serie fascinerende en inspirerende lezingen en korte keynotes, elk gevolgd door Lagerhuisdebat met maximale interactiviteit. Zo komen ideeën in actie en gaan ze voor je werken.

TEDX met DEBAT

Geen masterlezing of keynote is het zelfde, omdat ze altijd zijn aangepast aan de actualiteit. Heb je specifieke wensen of ideeën? Op verzoek ontwikkelen wij maatwerk inspirimenten, zonder meerkosten.

LEZING OP MAAT

De College Tour is een uniek programma van meerdere inspirimenten, uitgevoerd over bijvoorbeeld een kwartaal of halfjaar. Incompany, op een unieke locatie of zelfs op Nyenrode of de London Business School.

COLLEGE TOUR

WAT IS HOT?

Masters:

Mega transformaties

Technologische (r)evolutie

Disruptieve technologieën

Read More

SHIFT HAPPENS TRENDS 2030

Mega trends met impact

Read More

Futurama TRENDS 2050

Tijdlijnen volgende generaties

Read More

Bedrijf van de toekomst

Innovatief ondernemerschap

Read More

Leiderschap 4.0

Vanuit ontketende toekomst

Read More
MEER MASTERS

TOEKOMST VAN:

Sectoren en industrieën

Onderwijs

Stop Stealing Dreams

Read More

Zorg en welzijn

Langer leven, eerder dood

Read More

HRM & WERK

Human Being Management

Read More

Landbouw & voedsel

Duurzaam en gezond

Read More

College Tour

Serie inspirimenten op Nyenrode

Read More
MEER KEYNOTES

Referenties

Wat een heerlijke voordracht van een inspirerende filosoof met een pragmatische kijk op de wereld en haar transformatie. Op heldere wijze weet Ruud een hoopgevend toekomstbeeld te schetsen en neemt hij ons ongemerkt mee naar een wereld die we nog nauwelijks kunnen bevatten. Zonder meer een “eye-opener’ en zeer inspirerend voor iedereen die zelf zijn eigen toekomst wil creëren. Een must voor leiders en ondernemers die zich op een spannende toekomst willen voorbereiden. Zelden een lezing bijgewoond met zo veel impact op de deelnemers. Brava!
BEN VERWAAYEN, CEO ALCATEL-LUCENT EN VOORMALIG CEO VAN BT EN KPN
Ruud is een man met een scherpe geest en het vermogen om dromen en visie te combineren tot een aannemelijke toekomst die hoop biedt op een betere wereld. Als filosoof weet Ruud duidelijk de vertaalslag te maken van economie en technologie naar de impact op de mensheid en hun welzijn. Ik heb hem aangeraden een boek te schrijven en deze lezing op zoveel mogelijk scholen te houden. De kinderen als gids voor hun ouders, een kenmerkende visie voor Ruud en zijn manier van kijken naar een wereld die zoekende is.

FRITS BOLKESTEIN, VOORMALIG EU COMMISSARIS