SERIE INSPIRIMENTEN OP NYENRODE

(of in-company, of op de London Business School of elders)

Inspirerend maatwerk-programma


Je wil iets extra’s doen voor je klanten of je medewerkers en meer bieden dan een boeiend en inspirerend programma tijdens één bijeenkomst. Een College Tour is een inspirerend en hoogwaardig maatwerk-programma, bestaande uit een serie masterlezingen en keynotes.

Voor klanten, relaties of medewerkers


Een College Tour is geschikt voor elke doelgroep, ongeacht functie en opleiding. Het kan worden samengesteld voor directies van je klanten of voor professionals uit je eigen bedrijf. Met een College Tour maak je duidelijk dat je doelgroep belangrijk is en op waarde wordt geschat.

In-company of op een business school?


De uitvoering vindt plaats bij het eigen bedrijf of op een ludieke lokatie. Het is ook mogelijk om het programma te volgen op de lokatie van Nyenrode of de London Business School. Programma, doorlooptijd en het aantal sessies wordt in nauw overleg bepaald en aaltijd aangepast aan de doelgroep.

Overige Inspirimenten 

MASTERS

Mega transformaties

Masterlezingen zijn fascinerende, multimediale presentaties, met de focus op de transformatie van onze wereld naar de volgende fase in onze beschaving. Wat is de invloed op onze samenleving, op ons leven en op ons werk? Wat zijn de gevolgen voor onze welvaart en voor ons welzijn?

MEER INFO

KEYNOTES

TOEKOMST SECTOREN…

Thematische keynotes zijn boeiende, actuele en interactieve lezingen over de toekomst van specifieke branches, sectoren en industrieën en worden altijd aangepast aan de specifieke wensen, eisen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wil jij ook weten wat de toekomst voor jou en je sector of organisatie in petto heeft?

MEER INFO

TEDX met debat

IDEEËN IN ACTIE

TEDx6 is uniek in Nederland en bestaat uit minimaal zes boeiende en vooral inspirerende korte keynotes, elk gevolgd door debat met en tussen de deelnemers. Het programma staat garant voor veel interactie en creëert onder de deelnemers veel bewustzijn en inspiratie om mee te helpen aan het creëren van een betere wereld.

MEER INFO

VRAAG NU OFFERTE AAN

Referenties

Wat een heerlijke voordracht van een inspirerende filosoof met een pragmatische kijk op de wereld en haar transformatie. Op heldere wijze weet Ruud een hoopgevend toekomstbeeld te schetsen en neemt hij ons ongemerkt mee naar een wereld die we nog nauwelijks kunnen bevatten. Zonder meer een “eye-opener’ en zeer inspirerend voor iedereen die zelf zijn eigen toekomst wil creëren. Een must voor leiders en ondernemers die zich op een spannende toekomst willen voorbereiden. Zelden een lezing bijgewoond met zo veel impact op de deelnemers. Brava!
BEN VERWAAYEN, CEO ALCATEL-LUCENT EN VOORMALIG CEO VAN BT EN KPN
Ruud is een man met een scherpe geest en het vermogen om dromen en visie te combineren tot een aannemelijke toekomst die hoop biedt op een betere wereld. Als filosoof weet Ruud duidelijk de vertaalslag te maken van economie en technologie naar de impact op de mensheid en hun welzijn. Ik heb hem aangeraden een boek te schrijven en deze lezing op zoveel mogelijk scholen te houden. De kinderen als gids voor hun ouders, een kenmerkende visie voor Ruud en zijn manier van kijken naar een wereld die zoekende is.

FRITS BOLKESTEIN, VOORMALIG EU COMMISSARIS