Inspiriment in opdracht gemaakt

Meer dan 1,5 TB aan relevante content


Dagelijks volg en analyseer ik, samen met een team van researchers en analisten, de mondiale ontwikkelingen en trends in specifieke sectoren. Hierdoor beschik ik over een betrouwbare bron van actuele en boeiende content. Daarnaast hebben wij direct toegang tot vele onderzoeksrapporten van bijvoorbeeld Harvard Research, MIT, McKinsey, Forbes en vele andere ‘industry watchers’ en ‘research institutes’.

Behulpzaam en effectief netwerk


Wij doen dit werk al meer dan 25 jaar en mede hierdoor heb ik direct toegang tot een effectief en inspirerende netwerk van internationale trend- en industry-watchers en -onderzoekers. Een efficiënte samenwerking en constante uitwisselingen van inzichten en data, borgen onze kwaliteit en actualiteit. Indien gewenst, verzorg ik ook inspirimenten met meerdere gerenommeerde sprekers en trendwatchers.

Jouw inspiriment in opdracht gemaakt


Heb je op mijn website niet kunnen vinden wat je zoekt? Ben je wellicht geïnteresseerd in een specifieke masterlezing of keynote over een bepaalde sector, industrie of vakgebied? Door onze enorme berg aan relevante content en professioneel netwerk, zijn wij in staat om in zeer korte tijd een nieuw inspiriment over jouw sector, industrie of specifiek vakgebied ten ontwikkelen. Zonder meerkosten!

Overige Inspirimenten

MASTERS

Mega transformaties

Masterlezingen zijn fascinerende, multimediale presentaties, met de focus op de transformatie van onze wereld naar de volgende fase in onze beschaving. Wat is de invloed op onze samenleving, op ons leven en op ons werk? Wat zijn de gevolgen voor onze welvaart en voor ons welzijn?

MEER INFO

KEYNOTES

TOEKOMST SECTOREN…

Thematische keynotes zijn boeiende, actuele en interactieve lezingen over de toekomst van specifieke branches, sectoren en industrieën en worden altijd aangepast aan de specifieke wensen, eisen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wil jij ook weten wat de toekomst voor jou en je sector of organisatie in petto heeft?

MEER INFO

TEDX MET DEBAT

IDEEËN IN ACTIE

TEDx4 is uniek in Nederland en bestaat uit minimaal vier boeiende en vooral inspirerende korte keynotes, elk gevolgd door debat met en tussen de deelnemers. Het programma staat garant voor veel interactie en creëert onder de deelnemers veel bewustzijn en inspiratie om mee te helpen aan het creëren van een betere wereld.

MEER INFO

VRAAG NU OFFERTE AAN

Referenties

Wat een heerlijke voordracht van een inspirerende filosoof met een pragmatische kijk op de wereld en haar transformatie. Op heldere wijze weet Ruud een hoopgevend toekomstbeeld te schetsen en neemt hij ons ongemerkt mee naar een wereld die we nog nauwelijks kunnen bevatten. Zonder meer een “eye-opener’ en zeer inspirerend voor iedereen die zelf zijn eigen toekomst wil creëren. Een must voor leiders en ondernemers die zich op een spannende toekomst willen voorbereiden. Zelden een lezing bijgewoond met zo veel impact op de deelnemers. Brava!
BEN VERWAAYEN, CEO ALCATEL-LUCENT EN VOORMALIG CEO VAN BT EN KPN
Ruud is een man met een scherpe geest en het vermogen om dromen en visie te combineren tot een aannemelijke toekomst die hoop biedt op een betere wereld. Als filosoof weet Ruud duidelijk de vertaalslag te maken van economie en technologie naar de impact op de mensheid en hun welzijn. Ik heb hem aangeraden een boek te schrijven en deze lezing op zoveel mogelijk scholen te houden. De kinderen als gids voor hun ouders, een kenmerkende visie voor Ruud en zijn manier van kijken naar een wereld die zoekende is.

FRITS BOLKESTEIN, VOORMALIG EU COMMISSARIS