TEdx4: keynotes met lagerhuisdebat - Ruud Veltenaar & Associates
Ruud Veltenaar is filosoof, top spreker en trendwatcher. Met een gemiddelde score van 9.1 voor inhoud en performance en meer dan 200 lezingen per jaar, behoort Ruud tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers en trendwatchers in de markt.
TEDx, TED, spreker, trendwatcher, keynote, keynotes, lezing, debat, Lagerhuisdebat
1148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1148,page-child,parent-pageid-113,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Inspirerend maatwerk-programma


Een ‘TEDX6 met Lagerhuisdebatten’ is een unieke belevenis, boordevol interactiviteit en met veel impact op de deelnemers. Het programma duurt één of meer dagdelen en bestaat uit een samengesteld maatwerk-programma van diverse masterlezingen en/of keynotes, veelal toegespitst op een sector, doelgroep, de eigen onderneming of een afdeling binnen het bedrijf.

Unieke combinatie van werkvormen


Dit inspiriment biedt het beste uit twee werelden. Het programma bestaat uit vier tot maximaal acht korte, TEDx-achtige keynotes, elk gevolg door een (lagerhuis)debat tussen de deelnemers onderling en de spreker. Programma, onderwerpen en stellingen voor de discussies en debatten worden vooraf, in overleg met de opdrachtgever, bepaald. Spannender kunnen we het niet maken.

Boordevol interactie en humor


Deze variant op een TEDx-bijeenkomst met Lagerhuisdebatten, wordt als inspiriment sedert 2014 met veel succes aangeboden. De participatiegraad bij de debatten blijkt, mede door een goede voorbereiding, de stijl van modereren en ontspannen setting, bijzonder hoog. Boeiende content, veel interactiviteit en humor staan garant voor een unieke belevenis.

RVA

TEDx-sessies met veel interactiviteit zijn o.a. verzorgd voor:Overige Inspirimenten 

MASTERS

Mega transformaties

Masterlezingen zijn fascinerende, multimediale presentaties, met de focus op de transformatie van onze wereld naar de volgende fase in onze beschaving. Wat is de invloed op onze samenleving, op ons leven en op ons werk? Wat zijn de gevolgen voor onze welvaart en voor ons welzijn?

MEER INFO

KEYNOTES

TOEKOMST SECTOREN…

Thematische keynotes zijn boeiende, actuele en interactieve lezingen over de toekomst van specifieke branches, sectoren en industrieën en worden altijd aangepast aan de specifieke wensen, eisen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wil jij ook weten wat de toekomst voor jou en je sector of organisatie in petto heeft?

MEER INFO

COLLEGE TOUR

SERIE  OP NYENRODE

De College Tour is een uniek maatwerk-programma van inspirimenten en bestaat uit een combinatie van masterlezingen en keynotes. De inhoud van het programma en het aantal sessies wordt in overleg bepaald. Uitvoering kan in-company of op Nyenrode, de London Business School of op elke andere inspirerende lokatie in of buiten Nederland.

MEER INFO

VRAAG NU OFFERTE AAN

Referenties

Wat een heerlijke voordracht van een inspirerende filosoof met een pragmatische kijk op de wereld en haar transformatie. Op heldere wijze weet Ruud een hoopgevend toekomstbeeld te schetsen en neemt hij ons ongemerkt mee naar een wereld die we nog nauwelijks kunnen bevatten. Zonder meer een “eye-opener’ en zeer inspirerend voor iedereen die zelf zijn eigen toekomst wil creëren. Een must voor leiders en ondernemers die zich op een spannende toekomst willen voorbereiden. Zelden een lezing bijgewoond met zo veel impact op de deelnemers. Brava!
BEN VERWAAYEN, CEO ALCATEL-LUCENT EN VOORMALIG CEO VAN BT EN KPN
Ruud is een man met een scherpe geest en het vermogen om dromen en visie te combineren tot een aannemelijke toekomst die hoop biedt op een betere wereld. Als filosoof weet Ruud duidelijk de vertaalslag te maken van economie en technologie naar de impact op de mensheid en hun welzijn. Ik heb hem aangeraden een boek te schrijven en deze lezing op zoveel mogelijk scholen te houden. De kinderen als gids voor hun ouders, een kenmerkende visie voor Ruud en zijn manier van kijken naar een wereld die zoekende is.

FRITS BOLKESTEIN, VOORMALIG EU COMMISSARIS