Top spreker

Bijna 600.000 ondernemers, leiders en professionals uit alle windstreken en sectoren bezochten mijn inspirimenten. Met een gemiddelde score van 9.1 voor inhoud en performance en bijna 250 lezingen per jaar, behoor ik tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in de markt.

Filosoof

We leven in een tijd van diepgaande verandering en ontwrichting en zijn op een markeerpunt gekomen waar de wereld die we kennen eindigt en de toekomst manifest wil worden via ons. Als spreker-filosoof verschaf ik duidelijkheid over de toekomst en bied ik hoop op een betere wereld.

Scientivist

“Creating a better world is a life style, not a job”. Als voormalig bijzonder hoogleraar aan het Institute for International Business Schools en gastdocent op Nyenrode, verzorg ik colleges over innovatief ondernemerschap en leiderschap in relatie tot de aandienende toekomst.

MASTERLEZINGEN

OVER TRANSFORMATIES VAN BUSINESS, BEDRIJVEN EN ONSZELF

Exponentiële organisaties zijn 10X beter, sneller en goedkoper dan hun peers. Wat is het geheim van deze business disrupters en hoe word jij een 10X-organisatie?

10X FACTOR

Het bedrijf van de toekomst is wendbaar, innovatief en een bron van intrinsieke motivatie. Waarom bestaat jouw bedrijf en wat maakt het future proof?

Future proof?
Klimaatverandering is geweld | Ruud Veltenaar

Leiderschap voor change agents uit alle sectoren, culturen en systemen. Hoe kunnen we leiden vanuit de aandienende en ontketende toekomst?

Leiderschap

KEYNOTES

over trends, technologie en de toekomst van 15 sectoren

Een parade van exponentiële technologieën en wetenschappelijke doorbraken die op vele fronten meedogenloos is. Wat is de impact op ons werk en leven?

TECHNOLOGIE

De wereld transformeert in rap tempo naar een volgende fase in onze beschaving. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen?

SHIFT HAPPENS

Het onderwijs transformeert van collectief onderwijzen naar gepersonaliseerd leren. Over de toekomst en technologisering van mensgericht onderwijs.

ONDERWIJS
578.312

DEELNEMERS

8,96

BEOORDELING INHOUD (1-10)

9,14

BEOORDELING SPREKER (1-10)

4,92

ALGEMENE BEOORDELING (1-5)

Vraag nu offerte aan of neem contact op voor meer informatie

“Ik heb zelden
gelijk, maar wel
vaak een punt.”