Trendwatcher

Bijna 600.000 ondernemers, leiders en professionals uit alle windstreken en sectoren bezochten mijn keynotes en strategische workshops  over de toekomst. Met een gemiddelde score van 9.1 voor inhoud en performance en bijna 250 lezingen per jaar, behoor ik tot de best beoordeelde en meest gevraagde trendwatchers in de markt.

Filosoof

We leven in een tijd van diepgaande verandering en ontwrichting en zijn op een markeerpunt gekomen waar de wereld die we kennen eindigt en de toekomst via ons manifest wil worden. Als trendwatcher-filosoof verschaf ik duidelijkheid over de impact van exponentiële technologie en de toekomst van sectoren.

Investeerder

Als ‘impact investor’ ben ik meer dan 20 jaar actief betrokken bij start-ups en high-tech bedrijven op alle continenten. Mijn focus als ‘facilitator van evolutie’ ligt op projecten in de high-tech sectoren: bio- en nano-technologie, green- en clean technologie, duurzame energie, IT en artificiële intelligentie.

KEYNOTES

over trends, technologie en de toekomst van 15 sectoren

De wereld transformeert in rap tempo naar een volgende fase in onze beschaving. Wat zijn de belangrijkste trends met impact op onze welvaart, business en welzijn?

SHIFT HAPPENS

Futurama is schokkend en fascinerend en toont de wereld van de volgende generaties. Deze belevenis tart het voorstellings-vermogen en heeft een hoge WOW-factor.

FUTURAMA

De zorg zal in rap tempo meer en meer technologiseren en de focus zal verschuiven naar waardecreatie en van diagnose en behandelen naar preventie.

ZORG & WELZIJN

MASTERLEZINGEN

OVER TRANSFORMATIES VAN BUSINESS, BEDRIJVEN EN ONSZELF

Exponentiële organisaties zijn 10X beter, sneller en goedkoper dan hun peers. Wat is het geheim van deze business disrupters en hoe word jij een 10X-organisatie?

10X FACTOR

Het bedrijf van de toekomst is wendbaar, innovatief en een bron van intrinsieke motivatie. Waarom bestaat jouw bedrijf en wat maakt het future proof?

Future proof?
Klimaatverandering is geweld | Ruud Veltenaar

Leiderschap voor change agents uit alle sectoren, culturen en systemen. Hoe kunnen we leiden vanuit de aandienende en ontketende toekomst?

Leiderschap
578312

DEELNEMERS

8,96

BEOORDELING INHOUD (1-10)

9,14

BEOORDELING SPREKER (1-10)

4,92

ALGEMENE BEOORDELING (1-5)

Vraag nu offerte aan of neem contact op voor meer informatie

“Ik heb zelden
gelijk, maar wel
vaak een punt.”